Jak trwale dezaktywować konto Vine na telefonie iPhone

Vine jest prawdopodobnie jedną z najfajniejszych aplikacji do udostępniania wideo należących do Twittera. Pozwala użytkownikom tworzyć 6-sekundowe zapętlone wideo, które może być zabawne lub zabawne dla Ciebie i dla tych, którym udostępniasz.

W naszych ostatnich informacjach podzieliliśmy się ciekawą rzeczą dotyczącą sposobu pobierania filmów z Vine na iPhone'a. Teraz wymyśliliśmy informacje o Vine; ale tym razem mówimy o tym, jak trwale usunąć lub dezaktywować konto Vine.

Z czasem możesz mieć dość udostępniania i oglądania filmów; a to może zainspirować Cię do dezaktywacji lub usunięcia konta Vine.

Za pomocą naszego samouczka na temat pobierania filmów z Vine możesz zapisać ciekawe treści na swoim iPhonie. Nawet po usunięciu filmów Vine z Twojego konta, serwery Vine będą zapisywać Twoje dane profilowe i zawartość przez 30 dni - wszystko ukryte przed publicznym okiem.

Jeśli zmienisz zdanie i nie chcesz dezaktywować konta Vine, możesz ponownie aktywować konto, logując się na telefonie iPhone lub na stronie internetowej w ciągu tych 30 dni. Jeśli nie zalogujesz się na swoje konto, stracisz wszystkie swoje dane i filmy.

Jak trwale usunąć / dezaktywować konto Vine z iPhone'a / iPada

Pamiętaj, że możesz usunąć lub dezaktywować konto Vine tylko za pomocą aplikacji mobilnej na urządzeniu z systemem iOS, a nie ze strony Vine.

Krok 1. Otwórz aplikację Vine na urządzeniu z systemem iOS.

Krok 2. Stuknij w przycisk Profil z dolnego menu.

Krok 3. Stuknij w Ustawienia spod swojego zdjęcia profilowego.

Krok 4. Przewiń w dół i dotknij Treść.

Krok # 5. Teraz dotknij opcji Dezaktywuj konto od dołu.

Na ekranie iPhone'a pojawi się okno dialogowe z dwiema opcjami: Anuluj i Dezaktywuj.

Krok # 6. Stuknij w Dezaktywuj.

Zostaniesz wylądowany na ekranie logowania Vine, z którego możesz ponownie aktywować swoje konto Vine.

Podziel się z nami swoimi przemyśleniami w komentarzach na Facebooku, Twitterze i Google Plus.

 

Zostaw Swój Komentarz